Kun puhelin soi

Eilen se puhelu tuli. Olimme sopineet yhteyshenkilömme kanssa, että hän soittaa minulle, kun adotioluvista päättävän komitean syyskuun kokouksen tiedot tulevat, olivat ne sitten hyviä tai huonoja uutisia meidän kannaltamme. Kun puhelin sitten eilen soi, ja näin kuka soittaa, vastasin varsin lunkisti. En edes siirtynyt avokonttorista suljettuun tilaan puhumaan.

Kun toisesta päästä kuului sanat ’onneksi olkoon’, sydän meinasi ihan oikeasti revetä rinnasta ulos, ja syöksyin kompuroiden lähimpään neuvotteluhuoneeseen. Yhteyshenkilömme kertoi paljon asioita, mutta en kuullut niistä mitään. Jouduin keskeyttämään hänet, ja toteamaan, että ”en ymmärrä nyt yhtään mitään mistä kerrot – mun on pakko soittaa miehelleni nyt heti”. Toisesta päästä kuului naurua, ja sovimme, että palaamme asiaan maanantaina. Itkimme miehen kanssa puhelimessa, ja hoimme nyyhkytyksen välissä vuorotellen ’ei ole totta, ei ole totta’.

Miten kaikki menee tästä eteenpäin, ei mitään tietoa. Paikallisella järjestöllä on lapsiesitys kuulemma meille valmiina, (ainoa asia, jonka puhelusta ymmärsin) mutta mitä se tarkoittaa aikataulullisesti, on vielä täysi mysteeri. Lapsisesitysten saaminen Suomeen saakka on kestänyt pahimmillaan kolmekin kuukautta, mutta se kuulostaa tässä vuosien odotuksessa varsin kohtuulliselta. Ne ovat sitten varmasti elämämme pisimmät kolme kuukautta.

7 kommenttia artikkeliin ”Kun puhelin soi

  1. Tämähän kuulostaa siltä, että teitä saa onnitella! Tarkemmat tiedot saatte sitten virallisen lapsiesityksen saavuttua, niinkö? Kuinka pian lapsitiedosta pääsette sille elämän matkalle? Onnea matkaan!

  2. Mä oon aivan sanaton. Niin pitkä taival teillä(kin) ja nyt vihdoinkin matka häämöttää. Kaksi lähtee, kolme tulee kotiin ❤ Onnea!!!!!

  3. Voi miten ihanaa! 🙂 Onnea kovasti! Kun se soitto tulee niin ne odotetut vuodet lyhenevät hetkessä puolella 😉 Kylmät väreet menee aina, kun näitä uutisia kuulee…. ONNEA!

  4. Todella paljon onnea!!! Ihan mahtavia nämä uutiset!! Toivottavasti jatko sujuu sutjakasti. Olette kyllä olleet niin kärsivällisiä.

  5. aivan mieleton juttu!! Tippa tuli linssiin, toi on ollut niin pitkässä puussa teillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s